DeltaLangh Oy Ab kokonaan Langh Techille

Langh_Group_Sauli_Vahtokari_and_Laura_Langh-Lagerlöf

Rikkipesureita ja siihen liittyviä vedenpuhdistusjärjestelmiä valmistava DeltaLangh Oy Ab on siirtynyt kokonaan Langh Techin omistukseen. Langh Tech on ostanut Deltamarin Oy:n osuuden yritysten aiemmin yhdessä omistamasta DeltaLangh Oy Ab:stä.

”Yhteistyö Deltamarinin kanssa jatkuu ja jatkossakin avaimet käteen asennuksia tarjotaan myös Deltamarin Floating Constructionin kautta, mikäli asiakas on kiinnostunut ostamaan koko paketin”, toteaa Laura Langh-Lagerlöf.

Langhin kehittämä menetelmä perustuu ympäristöystävälliseen suljetun kierron pesuriin, jota voidaan ajaa myös avoimella kierrolla. ”Käytännön tulokset ovat olleet erinomaisia. Näemme, että suljetun kierron vedenpuhdistusjärjestelmä on luotettavasti toimivana ja edullisena ratkaisuna oiva mahdollisuus myös muiden valmistajien skrubberien päivittämiseksi vastaamaan tiukkenevia määräyksiä”, kertoo kauppaan tyytyväinen Langh Groupin toimitusjohtaja Laura Langh-Lagerlöf.

DeltaLangh -nimi vaihtuu ja laitteita myydään Langh Tech -merkillä. Sauli Vahtokari Langh Groupin tuotannosta pitää muutosta positiivisena: ”Uskon että omistajavaihdoksen myötä pystymme jatkossa reagoimaan nopeammin asiakkaiden tarpeisiin ja kehittämään uusia ratkaisuja tiukkeneviin ympäristövaatimuksiin. Tuotekehitys on aina ollut keskeinen osa Langh-yhtiöiden toimintaa.”

Langh-yrityksiin kuuluvat myös varustamotoimintaa harjoittava Langh Ship ja teollisuuden ja laivojen puhdistuspalveluita tarjoava Pesupalvelu Hans Langh.

Lisätietoja antaa Laura Langh-Lagerlöf, laura.langh@langh.fi, 040 583 8874.

Kuvassa: Sauli Vahtokari Langh Groupin tuotannosta ja Langh Groupin toimitusjohtaja Laura Langh-Lagerlöf. Taustalla vedenpuhdistuslaitteisto, joita Langh Group parhaillaan rakentaa seitsemään Royal Caribbean Cruises Ltd:n laivaan.

Painokelpoisen kuvan voi pyytää myynti- ja markkinointikoordinaattori Michaela Fortelius-Rautalinilta, michaela.fortelius-rautalin@langh.fi, 040 825 5718.