Skrubberit nyt DeltaLanghilta

Pakokaasupesuri, jonka Langh Ship asensi m/s Lauraan keväällä 2013, on ollut käytössä yli vuoden. Se toimii moitteettomasti, puhdistaa päästöt vaaditulle tasolle ja puhdistaa prosessissa käytetyn pesuveden siten, että jäljelle jää vain minimaalinen määrä kiinteää jätettä.

Skrubberin rakentaminen ja myynti on nyt lisensioitu DeltaLangh Oy Ab:lleDeltamarin Oy:n ja Langh-yrityksiin kuuluvan Oy Langh Tech Ab:n yhteisyritykselle.

Deltamarinilla on yli 20 vuoden kokemus laivasuunnittelusta ja projektinjohtamisesta, mikä varmistaa yhteistyöyrityksen kyvyn tarjota kehitettyä innovatiivista pakokaasupesuria kilpailukykyisesti.

DeltaLangh on tänään julkaissut asiasta lehdistötiedotteen.

Langh Shipin onnistunut ratkaisu pakokaasujen puhdistamiseen on herättänyt paljon kiinnostusta merenkulun piirissä ja Langh Shipin kaupallinen johtaja Laura Langh-Lagerlöf onkin tänään pitämässä aiheeseen liittyvää esitelmää Emission Control for Seagoing Ships -konferenssissa Bremenissä.

Lisätietoa antavat

Laura Langh-Lagerlöf, kaupallinen johtaja
+358 (0)40-583 8874, laura.langh@langh.fi

Hans Langh, toimitusjohtaja
+358 (0)40-500 1955, hans.langh@langh.fi

Korkearesoluutioiset kuvat ja esitys materiaalipankissamme.

Langh Ship on suomalainen perheyritys, jonka tavoitteena on pysyä teknisen kehityksen kärjessä voidakseen palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin. Korkean teknologian avulla yritys haluaa myös kantaa vastuuta ympäristöstä. Varustamolla on viisi rahtilaivaa ja noin 1000 erikoiskonttia.