Langh Ship – luotettavaa merikuljetuspalveua

Langh Shipin nykyaikainen laivasto kykenee operoimaan vaativissa pohjoisissa olosuhteissa. Kuljetamme monipuolisesti terästä, bulkkia ja konttitavaraa.

Laivasto -sivuiltamme löytyy Langh Shipin ms Ailan, ms Lindan, ms Lauran, ms Hjördiksen ja ms Marjatan tekniset tiedot.

Kokenut henkilökuntamme varmistaa kuljetusten luotettavuuden ja tehokkuuden. Olkaa yhteydessä meihin, kerromme mielellämme lisää Langh Shipin toiminnasta.

Yhteystiedot -sivuiltamme löydätte tarkemmat tietomme.

Tapa toimia

Lisäarvoa asiakkaalle innovaatioiden kautta

Langh Ship on varustamo, jonka toiminnan lähtökohtana on palvelu. Uskomme, että tutustumalla asiakkaan kuljetustarpeisiin ja tarjoamalla niihin innovatiiviset ja mahdollisimman laadukkaat ratkaisut, saamme kuljetuspalveluun lisäarvoa, jota asiakkaamme arvostavat.

Hyvä esimerkki uutta luovasta ajattelustamme ovat terästuotteiden kuljetukseen kehitetyt ratkaisut, jotka tarjoavat asiakkaille merkittäviä aika- ja rahasäästöjä.

Monet innovaatioistamme on suojattu patentein. Näihin ratkaisuihin voit tutustua Langh Cargo Solutionsin omilla verkkosivuilla.

Vastuullisuus

Sertifioitua laatua

Varustamo on sitoutunut toiminnassaan huomioimaan ympäristön tilan ja ihmisten turvallisuuden. Aluksemme ovat nykyaikaisia ja ne on rakennettu mahdollisimman turvallisiksi. Henkilöstömme on osaavaa ja kaikilla laivoillamme on yhteinen työkieli. Pyrimme jatkuvasti parantamaan menetelmiämme ja toimintatapojamme niin laatu- kuin ympäristöjärjestelmänkin puitteissa.

Koko henkilöstön sitoutumista tähän toimintaa kuvastaa hyvin se, että varustamomme henkilökunnalle myönnettiin 14.9.2005 Sea Sunday -turvallisuuspalkinto turvallisuushakuisesta toiminnasta, joka vaikuttaa tehokkuuteen, taloudellisuuteen ja meriturvallisuuteen.

Innovatiivisuus

Kaikissa laivoissamme on hybridiskrubberit. Olemme ylpeitä siitä, että Connecting Europe Facility of the European Union on luottanut innovatiiviseen teknologiaan ja ollut mukana rahoittamassa osaa ”Back from Black” skrubberiprojektia. Lue täältä lisää CEF-projektistamme ”Back from Black”.

Historia

Lue lisää Langh Shipin ja muiden Langh -yhtiöiden historiasta täältä.


 

Löydät meidät myös @ social-linkedin_29x29social-twitter_29x29FB-f-Logo__blue_29